top of page

Dorabase’den startup’lara 30.000 TL’lik Cloud desteği…

Türkiye’nin startup ekosisteminin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla son 5 yılda onlarca startup’a Cloud servislerde kullanabileceği ücretsiz servis kredisi desteği sağladık. Bugün geriye dönüp baktığımızda Kolaybi (eski adıyla Nkolayofis), DinamikCRM, Sorwe, OVO Analytics gibi birçok başarılı girişimi yolculuklarının en başında aynı şekilde desteklemiş olmanın gururunu yaşıyoruz.

Startup’ların ekosistemin öncü şirketleri tarafından desteklenmesini halen çok önemsiyoruz. Dorabase olarak Startup Destek Programı‘na dahil olan girişimlere Web Hosting, CDN ve Cloud Server servislerinde kullanabilecekleri 30.000 TL’lik servis kredisini ücretsiz tahsis etmeye devam ediyoruz.

Bu desteği daha geniş kitlelere yaymak için Türk Ekonomi Bankası – TEB ile iş birliği yaparak TEB’in Girişim Bankacılığı müşterilerini ve TÜBİTAK BİGG Programı katılımcılarını da kapsayan yeni bir çağrıya çıktık.

Siz de TEB Girişim Bankacılığı müşterisiyseniz veya TÜBİTAK BİGG Programı’na son 2 senede katıldıysanız https://dorabase.com/teb/ adresi üzerinden bu destekten yararlanmak için başvuruda bulunabilirsiniz…

Recent Posts

See All
bottom of page