top of page

Dorabase’den Elektronik Sporlar’a CDN ve Cloud Desteği

Oyun ve eğlence anlayışının dinamiklerinin değiştiği günümüzde Elektronik Sporlar, Dorabase Startup desteği kapsamında  CDN ve Cloud hizmetlerini almaya başladı. Elektronik sporlar dijital dönüşüm ile birlikte yeni nesil bir eğlence, oyun, yarışma, spor ve sosyalleşme alanı yaratır. 09-45 yaş arası çocuk, genç ve orta yaşlı oyuncu/gamer geniş bir hedef kitleye hitap eder.

Elektroniksporlar.com benimsediği habercilik anlayışı ile bu değişim ve dönüşümün, hedef kitlesi için içerik portalı niteliğindedir. Global elektronik sporlar dünyasını takip ederek oluşturdukları içerikleri binlerce e-spor tutkunu ile buluşturan elektroniksporlar.com, Dorabase’den startup desteği almaya hak kazandı. Startup desteği kapsamında elektroniksporlar.com, hibrit altyapı, mentör ve uzman desteği alıyor.

Özellikle son yıllarda dünyada global markaların dikkatini çeken Elektronik Sporlar’a markalar; global pazarlama iletişimi, halkla ilişkiler, sponsorluk, promosyon vb. alanlarda çalışmaları ve ciddi yatırımlar ile destek veriyor. Ülkemizde bu sektör içerisinde Vodafone, Redbull gibi büyük global markalar büyük bütçeler ile sponsorluk desteği sağlamaktadır. Ülkemizde hızla ivme kazanan bu sektör içerisinde espor tutkunları global gelişmeleri elektroniksporlar.com ile takip ediyor.

Bu alanda kaliteli içerik ve haberlerle espor tutkunlarını bir araya getiren ve sektörünün öncü platformu elektroniksporlar.com, Dorabase Startup desteği ile e-spor tutkunlarını global gelişmeler ile kesintisiz buluşturmaya devam ediyor.

Recent Posts

See All
bottom of page